Om oss

Denne lille bloggen er for våre kjære venner og hester på vår lille hobbystall på Hesthag


Å ha hest som hobby er en unik og berikende opplevelse. Det er noe spesielt med å kunne tilbringe tid med disse majestetiske dyrene og bygge et nært bånd med dem. Hestehold som hobby gir oss en mulighet til å komme nærmere naturen og oppleve den roen og tilfredsstillelsen som kommer med å jobbe med hester.

Å ha hest som hobby handler om så mye mer enn bare ridning. Det handler om å ta vare på et levende vesen, et ansvar som gir oss en følelse av mening og formål. Gjennom daglig stell og omsorg for hestene våre, lærer vi verdien av dedikasjon, tålmodighet og disiplin.

Denne hobbyen gir oss også en mulighet til å utvikle oss selv. Vi lærer stadig nye ferdigheter, enten det er å mestre rideteknikker, lære om hestens kroppsspråk eller forstå deres behov. Vi utfordrer oss selv og vokser som ryttere og som mennesker.

Hestehold som hobby gir oss også en flukt fra den hektiske hverdagen. Når vi er med hestene våre, får vi muligheten til å senke skuldrene, koble av og være til stede i øyeblikket. Hestene lærer oss å være tilstede, å sette pris på enkle gleder og å finne balanse i livet.

I tillegg til alt dette er hestehold som hobby også en sosial aktivitet. Vi møter likesinnede mennesker som deler vår lidenskap og interesse for hester. Vi kan utveksle historier, tips og råd, og vi kan støtte og inspirere hverandre. Fellesskapet rundt hesteverdenen er sterkt, og vi har muligheten til å bygge varige vennskap gjennom vår felles kjærlighet til hestene.