PDA

Se full versjon : HASTER! Innstillinger i ridehus!!



Line
05-02-2007, 16:57
Skal ta bilder i et ridehus, HVILKE innstillinger bruker jeg?? HASTER!

Ingvild
05-02-2007, 16:59
Det er veldig vanskeleg å ta bilete i ridehus, du bør kanskje bruke eit stativ om du har. Kort lukkertid.

Line
05-02-2007, 17:11
Ja jeg har stativ og større blitz men jeg vet ikke om jeg orker å drasse med meg det :/ Har foressten et canon eos 400d..

Anne&gneistene
12-02-2007, 19:17
Skal du ha kort lukkertid må uansett objektet/det du skal ta bilde av stå i ro, ellers blir motivet uklart/blurrete. Det beste er om du skrur opp ISO verdien litt, og i verste fall tar i bruk blitzen. Bildene blir noe kornete ved høy ISO verdi, men jeg syns de blir finere enn hvis en kjører vanlig kamerablitz.