PDA

Se full versjon : Morsomme leker/teambuilding.Gudhild
09-05-2011, 14:50
Klassen skal på tur i morgen, så har vi helt glemt av at vi kansje burde finne på noe på kvelden. Så er det noen som har noen gode ideer på hva vi kan finne på?
Gjerne morsomme aktiviteter.
Vi har store uteområder og være på og vi er 6 til 16 stk.

Skriver inne dette for å unngå å lage enda en tråd.

Siden turen var så vellykket så er det planer om at jeg skal lage avslutningsfesten for klassen,så det er bare å komme med flere tips. Gjerne konkurranser også slik som å sette sammen hodelag på kortest mulig tid og slik event. om gode temaer om vi bestemmer oss for å ha dette:)

Amanthea
09-05-2011, 22:31
Stolkappløp?

Du har massevis av stoler. En stol mer enn antall folk per lag. Hver person må stå på en stol og den bakerste stolen er tom. Så skal den bakerste personen sende stolen frem slik at "køen" av folk på den måten vil rykke et hakk frem. Så handler det om å komme seg først i mål. :D Blir gjerne masse kluss og latter!

Ellers er quizzer en klassisk, men stadig morsom inneaktivitet til kveldingen. :) Har også hatt konkurransen "bygg det høyeste tårnet ved hjelp av det du har her på ti minutter" som altså var tre pakker spaghetti, to pakker teip og en rull tau.. :D

Dressopia
12-05-2011, 23:51
Den her er litt fin:

1.
Utstyr:
hyssing

En team buildings oppgave der det spennes opp et "edderkoppnett" med av hyssing. Mellomrommet mellom trådene må ikke være så smale at man ikke kommer igjennom dem men heller ikke for store.
Nettet må henge i en hvis høyde slik at det skaper utfordring og gå helt ned til bakken.
Oppgaven blir da som følger: Hele gruppen skal komme seg over, gjennom eller under nettet. Det er ikke lov å bruke samme "hull" i nettet 2ganger, en skal over toppen av nettet og øvelsen skal utøves uten berøring av nett.

2.
Utstyr:
Tau 2m(?)*X
Strikk (type stoffstrikk/paradisstrikk)
Bøtte

Bøtten skal stå i midten av gruppen.
Like mange tau som det er i gruppen skal være festet i den runde strikken som ikke skal være for stram eller løs. Oppgaven er å sammen med gruppen få strikken rundt bøtten ved å trekke i tauene, løfte den opp og gå to ganger rundt bøtten mens man holder den oppe i luften og holder sitt eget tau.
Hvis strikken er for stramt vil det kunne bli for lett å løfte bøtten/eventuelt umulig å få den på.
Hvis strikken er for løs vil den bli lett å få på, men umulig å få løftet bønnen.


3.
Lyst på å bli våt?

Utstyr:
10L bøtte
Gruppen samarbeider om å holde 10Litersbøtten oppe i luften med bena imens de ligger på ryggen og jobber sammen om å forflytte seg rundt bøtten. Bøtten er fylt med vann og de "svake" leddet i kjeden får slite mest. Et forslag er å starte med lite vann å jobbe seg oppover.

Den siste forutsetter skift og sol.

Gudhild
15-05-2011, 01:50
Tusen takk for tips:)
Er bare å komme med flere.