PDA

Se full versjon : Brannalarm i stallen



Bente & Etanec
14-09-2010, 17:28
Jeg trenger ny brannalarm i stallen, men jeg vil gjerne høre hva dere andre har slags merke - og hvordan dere er fornøyd med den? :)

Dunjar
14-09-2010, 20:40
hei.

jeg har jo ikke hestene inne, så i stallen har jeg enkel brannvarsler kjøpt på jernia, som er koblet til en inni huset.. så om den i stallen utløses, så uler det inne også.. itt betryggende selv om dyrene ikke er inne:)

Bente & Etanec
14-09-2010, 23:31
Ja det er slik vi har hatt det også :)
Kjøpte brannvarslerne fra en brannmann som kom for å sjekke brannsikkerheten i huset vårt. Men den er ikke så god, så jeg trenger noe bedre enn den pakken vi kjøpte..

Anita&Svarten
14-09-2010, 23:42
Jeg fikk beskjed om at vanlig koblet inn i hus(koble fra lyden på den i stallen så klart) ikke kom til å fungere?

Lovise_Felex
14-09-2010, 23:48
Vi brudre også invistere i bran alarm! Men dette gjelder ikke om man har over 10 hester? da må man invistere i dyyyyyrt system ? :)

julnil
14-09-2010, 23:50
Dere har ikke Altibox tilgjengelig da?
De har en brannalarm der du kan ha direkte tilknytning til brannvesenet.