PDA

Se full versjon : Rytterlisens



HesteHeidi
23-08-2008, 16:12
Jeg har noen spørsmål angående rytterlisens som jeg håper på å få svar på her. Det er kanskje en tråd om dette før, men jeg fant ikke svar på det jeg lurte på.

Det er forskjellige lisenstyper delt opp i grunnlisens, hovedlisens, elitelisens og topplisens.

Om de forskjellige typene:

GRUNNLISENS - t.o.m. LB Distrikts- og Landsstevne
HOVEDLISENS - f.o.m. LA Distrikts og Landsstevne
ELITELISENS - Elitestevne
TOPPLISENS - Kreves for FEI stevner

Så jeg lurte på: om jeg vil starte LB og LA på f.eks. distriksstevne. Må jeg da ha både grunnlisens og hovedlisens? For utfra hva som står om de forskjellige typene så må jeg jo det, men jeg synes det er grådig unødvendig.

Siiilje
23-08-2008, 16:25
Om du skal ha hovedlisens, har du automatisk grunnlisens også ;)

HesteHeidi
23-08-2008, 16:47
Om du skal ha hovedlisens, har du automatisk grunnlisens også ;)

Okei, takk for svar. Men da er det jo egentlig dårlig formulert fra begynnelsen av da.:p

Siiilje
23-08-2008, 16:50
Ja det er det ;) Tok tid før jeg skjønte det også.. :p
og om du bestemmer deg for å ha en høyere lisens enn det du har, betaler du bare mellomlegget.. :)

Ragnhild
23-08-2008, 17:13
Er egentlig ikke så veldig forvirrende (synes jeg iallefall). Lengre nede står det akkurat dette om mellomlegg:

"Hvis du vil oppgradere lisenstype eller kjøpe forsikring i løpet av lisensåret må mellomlegget innbetales[...]"

Kaja&HP
23-08-2008, 17:36
Gjelder dette sprang også? eller bare dressur?

Ragnhild
23-08-2008, 17:37
Det gjelder stevner generelt som går under NRYF..!

Kaja&HP
23-08-2008, 17:41
Takk :)

Karoline «3 Silver
23-08-2008, 17:49
Henger meg litt på denne tråden jeg da.. går det an å bestille lisensen selv første gang man skal løse? Eller MÅ man kontakte klubben og la dem gjøre det? Hvordan kan man gjøre det selv i såfall?:p

Siiilje
23-08-2008, 17:50
vi ringte rytterforbundet vi.. :p

Karoline «3 Silver
23-08-2008, 17:51
vi ringte rytterforbundet vi.. :p

Vi? Du eller klubben:p?

Siiilje
23-08-2008, 17:53
mamma.. :p

Karoline «3 Silver
23-08-2008, 17:54
Oki. men dere måtte ikke gjennom klubben for å gjøre det? selvom det var første gang? vil helst at klubben skal slippe å måtte stresse med å ordne dette for meg:p

Ragnhild
23-08-2008, 18:00
Jeg måtte gjennom klubben. Det er jo ikke stress for dem, det er jo derfor man har en klubb, for at de skal kunne ordne sånt framfor at NRYF får x antall enkeltpersoner å forholde seg til.. :)

Wilisia
23-08-2008, 18:04
Tror ikke det er veldig vansklig karoline, tror bare de tar en telefon eller noe liks xD

Siiilje
23-08-2008, 18:05
hm, jeg bare ba mamma ordne det jeg.. :p
Og hun ringte direkte til rytterforbundet ;)

Marthe
23-08-2008, 18:30
Pappa ordnet vel lisens for meg første gangen, ikke igjennom klubben.

Ragnhild
23-08-2008, 22:41
Lisens må vel i utgangspunktet gå igjennom klubben for å
1. bekrefte at du er medlem av en klubb
2. bekrefte at du har grønt kort kurset.

Dersom det er sånn at man kan bare ringe inn til NRYF og si at "hei, jenta mi har tatt grønt kort kurs, og nå skal hun ha lisens", så vil jo jeg påstå at det er litt rart.. Da er det jo fritt fram for hvemsomhelst..

Bente & Etanec
30-07-2009, 12:36
Drar opp igjen denne tråden jeg.
Om en har betalt rytterlisens for noe få år siden, skal en likevel da gå gjennom klubben for å løse ut ny lisens? Eller er det så at en bare kan betale det beløpet lisensen en skal ha, på kontoen til NRYF og så er alt i orden?

Bente & Etanec
30-07-2009, 12:40
Fikk nettopp svar på det jeg lurte på :)